Ο Χρήστος Θηβαίος στον Smartfm 100.7

Ο Χρήστος Θηβαίος, μίλησε στην Πρωινή Εκδρομή και συγκεκριμένα στην Ελευθερία Στεργιοπούλου, με αφορμή την συναυλία του στην εκδήλωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με το Δίκτυο Θεραπευτικών Υπηρεσιών ΓΕΦΥΡΑ του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) στην Πάτρα και τον Σύλλογο Οικογένειας της Θεραπευτικής Κοινότητας ΓΕΦΥΡΑ, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018.

Ο Στέφανος Κορκολής στον Smartfm 100.7

Ο Στέφανος Κορκολής, μίλησε στην Πρωινή Εκδρομή και συγκεκριμένα στην Ελευθερία Στεργιοπούλου, με αφορμή την συναυλία του, με τίτλο «Η Μουσική είναι Μία», στην Πάτρα, την Πέμπτη 12 Ιουλίου (ώρα 21.30), αυτή τη φορά για μία διαφορετική μουσική παράσταση στον ατμοσφαιρικό χώρο του μικρού Θεάτρου της μαρίνας. Ο Στέφανος Κορκολής, έχοντας και πάλι δίπλα του την αέρινη φωνή της εκπληκτικής Σοφίας Μανουσάκη, θα ταξιδέψει τους ακροατές στον μουσικό του κόσμο, μέσα από διαχρονικά δικά του τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε («Δεν είσαι εδώ», «Θες», «Σβήσε το φεγγάρι», «Ο Άγγελος μου», «Στους πέντε ανέμους», «Σκόνη και θρύψαλα», «Σ’ έχω ερωτευτεί» και πολλά άλλα), αλλά και τραγούδια και μουσικές από το τελευταίο έργο του, όπου μελοποίησε ποιήματα του Κ.Π Καβάφη.

Ο Υπεύθυνος του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου Πατρών Διογένης Οικονόμου στον Smartfm 100.7

Ο Υπεύθυνος του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου Πατρών, Διογένης Οικονόμου, στον Smartfm 100.7 με αφορμή, το το «Χορευτικό Πανόραμα 2018» που θα παρουσιάσει ο ΛΑΧΟΠ, στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών το διήμερο 16 & 17 Ιουνίου.

Read more
Ο Παναγιώτης Φραντζής στον Smartfm 100.7

O πρόεδρος της Στέγης Πολιτισμού κ Παράδοσης Καλαβρυτινών κ Φίλων Πάτρας, Παναγιώτης Φραντζής στον Smartfm 100.7, με αφορμή την τελετή λήξης του θεατρικου χορευτικού με τίτλο "Χορεύετε Κυρία μου?" που θα γίνει στο θέατρο Πάνθεον, την Κυριακή 17 Ιουνίου, στις 20:00 με ελεύθερη είσοδο.

Η Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη στον Smartfm 100.7

Η Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη στον Smartfm 100.7 με αφορμή την παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της, "Αστέρια στην άμμο", που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Ιουνίου στις 19:30,  στον χώρο του βιβλιοπωλείου Discover(πεζόδρομος Βούρβαχη 3, Πάτρα.)

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης στον Smartfm 100.7

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, μίλησε στον Smartfm 100.7 και συγκεκριμένα στην Πρωινή Εκδρομή, με την Ελευθερία Στεργιοπούλου, για τις δενδροφυτεύσεις που θα γίνουν από το Δήμο στις 3 Ιουνίου, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και μας ενημέρωσε για τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις στο Πλατανόδασος στην Παραλία Δάφνες και στον Άνω Καστελλόκαμπο Δροσιάς.

 

Συνέντευξη της κυρίας Βασιλικής Φιλιππαίου Διευθύντριας της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών

Συνέντευξη της κυρίας Βασιλικής Φιλιππαίου Διευθύντριας της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών, με αφορμή τις εκδηλώσεις του Μουσικού Μαϊου.

Ο Βασίλης Καραβασίλης στον Smartfm 100.7

Ο Βασίλης Καραβασίλης στον Smartfm 100.7 με αφορμή τα εγκαίνια της 10ης Εαρινής Παμπατραϊκής Έκθεσης Τέχνης, στην αίθουσα των Παλαιών Δημοτικών Λουτρών Πάτρας (Γούναρη και Νικήτα) παρουσία πλήθους φιλότεχνων. Την εκδήλωση διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας - Αχαΐας Η Εαρινή Παμπατραϊκή Έκθεση Τέχνης, είναι μια έκθεση που στόχο της έχει να δώσει βήμα παρουσίασης στους ντόπιους δημιουργούς.

O Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης στον Smartfm 100.7 Μ. Πέμπτη

O Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης, απο την Ανδρική Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ, στο Τρίκορφο Φωκίδος,παραχώρησε και την Μεγάλη Πέμπτη συνέντευξη στον Smartfm 100.7 και συγκεκριμένα στην εκπομπή Πρωινή Εκδρομή, με την Ελευθερία Στεργιοπούλου

O Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης στον Smartfm 100.7

O Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης, απο την Ανδρική Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ, στο Τρίκορφο Φωκίδος,παραχώρησε συνέντευξη στον Smartfm 100.7 και συγκεκριμένα στην εκπομπή Πρωινή Εκδρομή, με την Ελευθερία Στεργιοπούλου

Read more
Ο Δήμος Πατρέων καταργεί το τέλος των 70 στους πολιτικούς γάμους

Όπως ανακοίνωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Ελευθερία Στεργιοπούλου στην Πρωινή Εκδρομή, ο πρόεδρος του πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Πατρέων Βασίλης Θωμόπουλος,

Read more
Συμβουλευτικό Κέντρο Κακοποιημένων Γυναικών Πάτρας

 Στην Πρωινή Εκδρομή του Smartfm 100.7 βρέθηκε σήμερα η ψυχολόγος Κα Ειρήνη Πεφάνη που ανήκει στην γενική γραμματεία για την ισότητα των φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών και μας μίλησε για το συμβουλευτιό κέντρο γυναικών Πάτρας.Περίπου 20 καινούργια περιστατικά έχουμε στην πόλη μας κάθε μήνα.

 

Read more
Ο Δημοσθένης Δαββέτας στον Smartfm 100.7

O Καθηγητής Φιλοσοφίας της Τέχνης, συγγραφέας, ζωγράφος, ποιητής και εικαστικός κ. Δημοσθένης Δαββέτας στον Smartfm 100.7 για τη συνάντηση στην Πάτρα με αφορμή τα βιβλία του "Έρωτας Δαίμονας" και "Λιτανεία για ένα άστρο".

Ο Καθηγητής Δημοσθένης Δαββέτας στον Smartfm 100.7

O Καθηγητής Φιλοσοφίας της Τέχνης, συγγραφέας, ζωγράφος, ποιητής και εικαστικός κ. Δημοσθένης Δαββέτας στον Smartfm 100.7 με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης του "τα ελληνικά του Βούδα" στην Γκαλερί Cube